Контакти

Ние непрекъснато търсим нови идеи, вдъхновения, творчество и сръчни ръчички. За това, бихме се радвали да споделите с нас вашите идеи, мнения и коментари. 

bulgariacraftgroup@gmail.com

https://www.facebook.com/pages/Bulgaria-Craft-Group/198216113652730?fref=ts

Това, в която вярваме е, че във всеки един човек се крие огромен потенциал от творческа и креативна енергия, която чака удобен момент да се изяви. Само трябва да бъде провокирана! Не е лесно да следваш пътя си понякога и това, което те влече, но с упоритост, постоянство и позитивна нагласа се привличат много приятели и успехи!

Ние сме тук, за да споделяме не само нашите идеи с вас, но и вашите идеи с всички 🙂 Ние сме тук, за да създадем едно творческо пространство, където всеки може да изяви своят талант. Като даваме начало с нашите идеи.

И нашата мисия е точно това да съберем колкото се може повече Идеи, Таланти, Вдъхновения на едно място и да им дадем поле на изява. Да споделим със света и с приятелите и с приятелите на нашите приятели това, което можем и правим като хоби, като професия или просто за удоволствие в свободното време. Няма значение дали идеята ви е една или много, просто я споделете с нас 🙂 Нашата мисия е чрез споделяне на артистичните идеи всеки да развие таланта си, да обогати въображението си, да засили вдъхновението си, да сподели. И споделяйки да вдъхнови някой друг. И така нататък…

Нашата цел е да предложим на останалата част от света (която смята, че няма творчески талант или сръчност) идея за подарък, аксесоар за дома или пък бижу за повдигане на настроението. Като към стойността винаги добавяме огромна доза любов, благопожелания и още нещо 😉 Целта ни е да ви зарадваме, да ви грабнем вниманието, така че да ви се прииска и вие да се пробвате да направите това или да изработите онова. И ако все пак наистина решите да се пробвате ние ще имаме търпението да ви научим 🙂

Ние всички сме едно цяло само трябва да се намерим един друг 🙂

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s